Friesland Charter

Weekend Shop & Sail

Klipper De Hoop op het Sneekermeer

Dit weekend brengt u naar Sneek; de watersporthoofdstad van Friesland. Varen en zeilend over het Sneekermeer bereiken we vroeg in de middag Sneek en meren in het centrum af. We nemen u mee naar de distilleerderij van 'Weduwe Joustra', waar al 6 generaties lang de lekkerste Beerenburg gemaakt wordt. Na een korte rondleiding kan er natuurlijk ook geproefd worden! 's Middags blijft er dan nog genoeg tijd over om te shoppen in het levendige winkelhart van Sneek. 's Avonds wordt u verwacht in een sfeervol restaurant voor het diner. Zondags wordt er via Grou teruggevaren naar Akkrum.

 

Sneekermeer Beerenburg

Weduwe Joustra

Slijterij en proeflokaal van de Weduwe

Prijzen 2019

 

De Hoop Stella Frisia

Shop & Sail

€ 207,- € 197,-
Prijs bij een groepsgrootte van 14 personen of meer

Inklusief: welkomstdrankje, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner in een restaurant, haven- en bruggeld, motoruren en diesel.

Exklusief:
Eindschoonmaak € 110,-
Toeristenbelasting: € 1,- per persoon per overnachting

Bij de „Opties“ vindt u de extra's die bij dit arrangement bijgeboekt kunnen worden.

Bovenstaande prijzen gelden voor groepen vanaf 14 personen. U kunt natuurlijk ook met minder personen boeken, maar u betaald dan voor minimaal 14. Bij alle tochten heeft u de beschikking over alle hutten; er komen geen andere gasten bij aan boord.
Rekenvoorbeeld: u wilt dit arrangement boeken met 10 personen op de Stella Frisia. U betaalt voor 14 = € 2758,-. Dit is 275,80 per persoon. Daarvoor heeft u het gehele schip = 10 hutten = 1 persoon per hut.

Algemene Informatie over dit weekendarrangement:

Inschepen: vrijdagavond vanaf 19.00 uur in Akkrum. Parkeren kunt u direct naast het schip. De schipper heet u welkom met een welkomstdrankje en hij vertelt u enige dingen over het schip. Het schip blijft 's avonds in Akkrum liggen.
Terugkomst in Akkrum: zondagmiddag ca. 16.00 uur. Indien gewenst kan ook vroeger aangemeerd worden.

Vijdagsavonds is de keuken aan boord gesloten. Wij geven u graag enige suggesties voor restaurants in Akkrum, waar u eventueel uit eten kunt gaan. Bij de 'opties' vindt u de extra's, die u bij dit arrangement bij kunt boeken. U kunt natuurlijk ook zelf wat meenemen voor de vrijdagavond.

Opties:

Beddengoed kunt u zelf meenemen of van te voren bestellen voor € 15,- per persoon. Kussens en dekens zijn aan boord aanwezig.
Tapinstallatie gebruiken: U kunt uw eigen favoriete drankjes mee nemen. Indien u gebruik wilt maken van de tapinstallatie aan boord is dit ook mogelijk. In dat geval rekenen wij een vergoeding van € 40,- voor gebruik en reiniging hiervan.
Eerder aan boord: indien u eerder aan boord wilt komen, is dit in sommige gevallen mogelijk. Neemt u hiervoor ruim van te voren contact met ons op. Tegen een meerprijs van € 150,- kunt u al om 17 uur aan boord gaan.
Restaurants in Akkrum: Café Kromme Knilles, Hotel-restaurant Goerres, Chinees-Indisch restaurant Lotus, Pizzeria La Copita (bezorgt eventueel aan boord), Eetcafé De Cleef.