Friesland Charter

Dagtochten

EarnewaldWat te denken van een gezellige dag op het water? Heerlijk uitwaaien op een traditioneel zeilschip onder het genot van een hapje of drankje. Terwijl u aan dek of beneden in het dagverblijf zit, trekt het mooie Friese landschap aan u voorbij. Bij goed weer worden de zeilen gehesen en een helpende hand is natuurlijk altijd welkom.

Een dagtocht is prima geschikt voor bijvoorbeeld personeelsreisjes of familiefeesten. De maximale groepsgrootte is 30 personen. De vertrekhaven is Akkrum, gelegen aan de snelweg A 32. Vanuit hier varen we bijvoorbeeld richting natuurgebied Princenhof (nationaal park). Bent u al eens met een schip over de snelweg gevaren? Bij het aquaduct bij Akkrum is het mogelijk. ‘s Middags kan er voor de lunch een stop gemaakt worden in bijvoorbeeld Sneek, Grou of Eernewoude. Dan is er ook de gelegenheid even de benen te strekken of een activiteit op de wal te ondernemen. Wat dacht u van een tussenstop met een high tea, een pitch&putt golfarrangement of een bier- of wijnproeverij?

BarbequeU kunt het schip huren voor een volledige dag, maar afwijkende tijden zijn ook mogelijk. Bijvoorbeeld 's middags inschepen, een stukje varen, ergens aan een eilandje aanleggen voor een barbecue en aan het begin van de avond weer terug naar Akkrum. Of inschepen bij een restaurant aan het water, varen en 's avonds een diner of barbecue in het restaurant. Een beschrijving van een aantal arrangementen vindt u hieronder.

 

Dagtochten 2021

Prijzen per persoon bij minimaal 15 personen . Bij de arrangementen is de scheepshuur inbegrepen.

Arrangement Matroos De Hoop Stella Frisia
Van 10.00 tot 17.00 uur, exclusief catering € 70,- € 65,-
     
Arrangement Stuurman    
Van 9.30 tot 17.00 uur,Inclusief: koffie met echte fryske oranjekoek, lunch: soep, broodjes, krentenbrood en natuurlijk echte fryske sûkerbôle en vers fruit. Daarbij koffie thee, melk of karnemelk. ’s middags thee/koffie met cake € 90,- € 85,-
     
Arrangement Kapitein    
Van 10.00 tot 20.00 uur: arrangement Stuurman uitgebreid met een Chinees buffet aan boord € 120,- € 110,-
     
Arrangement Admiraal    
Van 10.00 tot 20.00 uur: arrangement Stuurman uitgebreid met een barbecue naast het schip € 125,- € 120,-

 

 

Maatwerk

U kunt de schepen ook huren voor een door u gekozen periode. De scheepshuur is € 185,-(De Hoop) of € 180,-(Stella Frisia) per uur inclusief bemanning, brandstof en bruggelden. Minimale vaartijd 3 uur. Wilt u in een andere haven opstappen dan rekenen wij voor de aanvaarkosten resp. € 100,- en € 95,- per uur.

Maximaal aantal personen bij catering aan boord: 25; zonder catering maximaal 30

Voor meer informatie kunt u altijd even bellen met ons op nummer 06-55892725 of mailen naar info@frieslandcharter.nl. Wij maken graag een programma op maat voor u.

Dagtochten vallen niet onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).