Friesland Charter

Weekend

Stella Frisia in Grou

 

 

 

 

Even een weekendje weg met familie, vrienden of collega's. Komplete arrangementen voor groepen vanaf 14 personen. Inklusief catering. lees verder..

Fiets/vaar vakantie
fietsen in Friesland

 

 

Met schip en fiets onderweg in Friesland met als eindpunt Leeuwarden, culturele hoofdstad van Europa 2018. Beslis per dag of je wilt fietsen of varen. lees verder..

Schoolreis

Klipper De Hoop in IJlst

 

 

 

 

Een midweek op het water met de hele klas. Voor groepen vanaf 20 personen, inklusief catering, maar met corveediensten voor de deelnemers. lees verder..

Dagtocht

Klipper De Hoop bij Earnewald

 

 

 

 

Ontspannen een dagje uit. Varen en zeilen in de omgeving van Grou en Earnewâld, onder andere in het Nationaal park 'Alde Feanen'. Skûtsjesilen XL, met comfort en een ruime accomodatie aan boord. Of een High Tea arrangement aan boord? lees verder..

Overnachting /

Bed and Breakfast

 

In de wintermaanden is De Hoop beschikbaar als overnachtingslocatie in Akkrum. Met ontbijt (Bed and Breakfast) of zonder. lees verder..

Speciale reizen

 

 

 

Op maat gemaakte reizen voor bijvoorbeeld 50 plussers, alleenstaande ouders of mensen met een beperking. Of als varende accommodatie bij bijvoorbeeld skûtsjesilen en elfstedentochten (wandel-/fiets-/..).