Friesland Charter

Zeilen zonder zorgen

NIEUW: Elfstedentocht met fiets en schip!

Familiebedrijf sinds 1966

Friesland Charter is een familiebedrijf dat al sinds 1966 garant staat voor al uw vaartochten. Of het nu een weekendje weg, een schoolreis,of even een dag uitwaaien betreft: u bent bij ons in goede handen. Het vaargebied van onze 2 eigen schepen (Klipper De Hoop en Stella Frisia) omvat de Friese meren en het IJsselmeer. Bij ons kunt u terecht voor het complete plaatje: transfer van en naar de afvaarthaven, vaartocht, catering, en eventuele verzekering. Hierbij staat u in direct contact met de schipper/eigenaar. Dit betekent korte lijnen en geen onnodige tussenpersonen: dat werkt wel zo prettig. Welkom aan boord!

Dagverblijf

Beide schepen beschikken over een ruim dagverblijf met grote ramen en veel daglicht.  

Sanitair
Al het sanitair is vergelijkbaar met sanitair aan de wal. Dat betekent ruime toiletten en douches.Arrangementen

Weekend
Even een weekendje weg met familie, vrienden of collega's. Complete arrangementen voor groepen vanaf 14 personen. Inklusief catering. 

Dagtocht
Ontspannen een dagje uit. Varen en zeilen in de omgeving van Grou en Earnewâld, onder andere in het Nationaal park 'Alde Feanen'. Complete arrangementen met of zonder catering, altijd zoals u wenst. 

Speciale reizen
Op maat gemaakte reizen voor bijvoorbeeld 50 plussers, alleenstaande ouders of mensen met een beperking. Of als varende accommodatie bij bijvoorbeeld skûtsjesilen en elfstedentochten. Zo varen beide schepen elk jaar mee als slaapschip bij de elfstedenwandeltocht. Ook nieuw: een elfstedentocht per fiets en schip! Kijk hier voor meer info over deze bijzondere reis.

Adres

Fam. Koopmans
De Slinke 19
9011 WV JIRNSUM

Contacts

Email: info@frieslandcharter.nl 
Tel:  0566 631604
Whatsapp: 0650681864