Elfstedentocht

Volledig verzorgde vaar-/fietstocht door Friesland

Individueel te boeken
Voor vaar-/fietstochten voor groepen vanaf 15 personen klik hieronder

Leeuwarden

Ontspanning op het water

Stap aan boord en ervaar een afwisselende vakantie die u meeneemt door de mooiste wateren van Friesland. Een uniek vaargebied met veel mogelijkheden. Bezoek de steden van de beroemde 11-stedentocht en de culturele hoofdstad van Europa in 2018: Leeuwarden! Met culturele hoogtepunten, winkelen en tijd om te ontspannen.

Fietsen in Friesland

Geniet overdag van het platteland met de fiets of de boot en breng de avonden door in de traditionele scheepssalon. Bespreek de afgelopen dag met een glas wijn of bier en maak plannen voor de volgende dag. Het voordeel: het schip brengt het landschap tot leven, uw bed reist mee, u hoeft alleen maar te genieten ...  

Overnachtingslocaties
De overnachtingsplekken op de ca. 260 km lange fiets- en vaarroute zijn 1. Sloten, het kleinste stadje van Friesland; 2. Workum, kunst- en cultuurstad aan het IJsselmeer met veel monumenten; 3. Sneek, de water- en winkelstad van Friesland; 4. Franeker, de oude universiteitsstad met planetarium; 5. Dokkum, de meest noordelijke en zeer sfeervolle Elfstedenstad; 6. Leeuwarden, de tientallen bezienswaardigheden tellende hoofdstad van Friesland, in 2018 de culturele hoofdstad van Europa. 

Grou

Praktische informatie:

Eten: ontbijt, lunch, 's avonds een warme maaltijd (3 gangen); er wordt voor u gekookt. Aan boord is het gebruikelijk dat iedereen een handje meehelpt.
Drankjes: bij het ontbijt, lunch inbegrepen. 
Accommodatie: Het schip heeft 2-, 3- en 4-persoonshutten. Alle zijn uitgerust met stromend water (warm en koud), centrale verwarming en 240 Volt stopcontacten. De maaltijden vinden plaats in de gezellige scheepssalon met uitzicht op het water.
Sanitair: aan boord zijn er drie douches en drie toiletten.
Fiets: voor de hele tour is het mogelijk om een ​​fiets te huren. Geef tijdens het boeken aan. U beslist elke dag of u met de fiets of met de boot wilt gaan. Natuurlijk mag u ook uw eigen (elektrische) fiets meenemen.

Boek over Elfsteden
Wie deze reis boekt krijgt direct na boeking een 260 pagina’s tellende gloednieuwe A4 reisgids over Friesland en de Elfsteden, compleet met verhalen (in vier talen: Nederlands, Duits, Engels en Frans), veel foto’s en kaarten en alle bezienswaardigheden onderweg. Zo kunt u thuis alvast genieten van al het moois dat Friesland te bieden heeft en kunt u een keuze maken uit de bezienswaardigheden die u graag wilt bezoeken. Raadpleeg hiervoor de vaar- en fietsroutekaart van de Elfsteden fietscruise in dit magazine.

Reizen
Eerstvolgende reis vindt plaats van 22 tot en met 28 augustus 2022. U kunt reserveren via info@frieslandcharter.nl of telefonisch via 0566-631604 of whatsapp: 06 50681864

Deze reis valt niet onder STO garantie; u boekt bij onze partner Friesland Holland Travel service. Zij zijn aangesloten bij de stichting garantiefonds reisgelden SGR. U kunt dit controleren via www.sgr.nl 

Uitgebreidere info vindt u op onze desktoppagina
 https://www.frieslandcharter.nl/nederlands/elfstedentocht.html

Klipper De Hoop

 €  745
  • Inklusief catering
  • Prijs per persoon in een hut voor 2 personen. 

    Korting voor de derde en vierde persoon in een drie- of vierpersoonshut: 30%.

Adres

Fam. Koopmans
De Slinke 19
9011 WV JIRNSUM
KvK nr 01035577
BTW nr NL806683119B01

Contacts

Email: info@frieslandcharter.nl 
Tel:  0566 631604
Mobiel 06 5589 2725
Whatsapp: 0650681864