Friesland Charter

Weekendje weg Grou

 

Stella Frisia in Grou

Een echt zeilweekend, waarbij zoveel mogelijk wordt gezeild. De route laten we van de wind afhangen, maar het doel van de reis zal Grou zijn. Bij een goede windrichting kunnen we bijvoorbeeld even Sneek aandoen voor een korte wandeling en de lunch. In de loop van de middag bereiken we Grou en heeft u nog even tijd om dit watersportdorp te ontdekken.
Watertaxi naar de Vrijheid Zondag varen en zeilen we door het nationaal park "Alde Feanen'.

Stella Frisia

Ook in de kleine wateren rondom Earnewâld kan gezeild worden!

 

Prijzen 2022

 

De Hoop Stella Frisia

per persoon
inclusief catering

245 240
Prijs bij een groepsgrootte van 14 personen of meer

Inklusief: welkomstdrankje, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, haven- en bruggeld, motoruren en diesel.

Exklusief:
Eindschoonmaak € 125
STO garantiefonds € 15 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,25 per persoon per overnachting

Bij de „Opties“ vindt u de extra's die bij dit arrangement bijgeboekt kunnen worden.

Bovenstaande prijzen gelden voor groepen vanaf 14 personen. U kunt natuurlijk ook met minder personen boeken, maar u betaald dan voor minimaal 14. Bij alle tochten heeft u de beschikking over alle hutten; er komen geen andere gasten bij aan boord.

Algemene Informatie over dit weekendarrangement:

Inschepen: vrijdagavond vanaf 19.00 uur in Akkrum. Parkeren kunt u direct naast het schip. De schipper heet u welkom met een welkomstdrankje en hij vertelt u enige dingen over het schip. Het schip blijft 's avonds in Akkrum liggen.
Terugkomst in Akkrum: zondagmiddag ca. 16.00 uur. Indien gewenst kan ook vroeger aangemeerd worden.

's Avonds is de keuken aan boord gesloten. Wij geven u graag enige suggesties voor restaurants in de havens, waar u eventueel uit eten kunt gaan. Bij de 'opties' vindt u de extra's, die u bij dit arrangement bij kunt boeken.

Opties:

Beddengoed kunt u zelf meenemen of van te voren bestellen voor € 16 per persoon. Kussens zijn aan boord aanwezig.
Tapinstallatie gebruiken: U kunt uw eigen favoriete drankjes mee nemen. Indien u gebruik wilt maken van de tapinstallatie aan boord is dit ook mogelijk. In dat geval rekenen wij een vergoeding van € 40 voor gebruik en reiniging hiervan.
Eerder aan boord: indien u eerder aan boord wilt komen, is dit in sommige gevallen mogelijk. Neemt u hiervoor ruim van te voren contact met ons op. Tegen een meerprijs van € 150,- kunt u al om 17 uur aan boord gaan.
Restaurants in Akkrum: Café Kromme Knilles, Hotel-restaurant Goerres, Chinees-Indisch restaurant Lotus, Pizzeria La Copita (bezorgt eventueel aan boord), Eetcafé De Cleef.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).