Friesland Charter

Weekend Boot & Bed

wolken

Een weekend met alle vrijheid. Wij stellen u een comfortabel onderkomen en een goed bed ter beschikking en u bepaalt samen met de schipper waar de reis heen gaat. U kunt zelf bepalen hoe u de catering wilt hebben. Voor het diner geven wij u graag tips voor een geschikt restaurant en ontbijt en lunch kunt u zelf aan boord bereiden. Hiervoor kunt u onze scheepsbar gebruiken, waar u de beschikking heeft over 2 koelkasten, afwasmachine, koffiezetapparaat, waterkoker, tostiapparaat, serviesgoed en bestek. Er is geen volledige keuken in het gastenverbijf, hetgeen betekent dat er geen gasstel en oven beschikbaar is. Op de Klipper De Hoop is er wel een 4-pits inductiekookplaat beschikbaar voor het bereiden van een eenvoudige maaltijd. Drankjes en eten kunt u zelf meenemen. U betaalt 1 bedrag voor het schip, onafhankelijk van het aantal personen. Er mogen maximaal 30 personen meevaren.

 

   

Prijzen 2022

 

De Hoop Stella Frisia

Boot & Bed

190 2800
Prijs per persoon (max. ca 24 personen)

Inklusief: 2 overnachtingen, haven- en bruggeld, motoruren en diesel.

Exklusief:
Eindschoonmaak € 125
STO garantiefonds € 15 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,25 per persoon per overnachting

Bij de „Opties“ vindt u de extra's die bij dit arrangement bijgeboekt kunnen worden.

Bovenstaande prijzen zijn onafhankelijk van de groepsgrootte. Bij alle tochten heeft u de beschikking over alle hutten=30 bedden; er komen geen andere gasten bij aan boord.

Algemene Informatie over dit weekendarrangement:

Inschepen: vrijdagavond vanaf 19.00 uur in Akkrum. Parkeren kunt u direct naast het schip. De schipper heet u welkom en hij vertelt u enige dingen over het schip. Het schip blijft 's avonds in Akkrum liggen.
Terugkomst in Akkrum: zondagmiddag ca. 16.00 uur. Indien gewenst kan ook vroeger aangemeerd worden.

Opties:

Beddengoed kunt u zelf meenemen of van te voren bestellen voor € 16 per persoon. Kussens zijn aan boord aanwezig.
Eerder aan boord: indien u eerder aan boord wilt komen, is dit in sommige gevallen mogelijk. Neemt u hiervoor ruim van te voren contact met ons op. Tegen een meerprijs van € 150,- kunt u al om 17 uur aan boord gaan.
Biertap gebruiken: De tapinstalltie is op bestelling beschikbaar. Er worden in dit geval tapreinigingskosten berekend ter hoogte van € 40 berekend.
Restaurants in Akkrum: Café Kromme Knilles, Hotel-restaurant Goerres, Chinees-Indisch restaurant Lotus, Pizzeria La Copita (bezorgt eventueel aan boord), Eetcafé De Cleef.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).