Friesland Charter

Weekendje weg Leeuwarden

praamvaren

Met een elektrisch aangedreven 'Praam' kunt u door de stadsgrachten van Leeuwarden varen.

Na een vroege start ontbijten we tijdens het varen naar Leeuwarden, alwaar we in het begin van de middag aankomen. Deze bruisende stad is in 2018 culturele hoofdstad van Europa. U kunt aan boord stappen van een elektrisch aangedreven praam en een rondvaart door de mooie grachten maken. Of u gaat de scheve toren 'oldehove' beklimmen. De rest van de middag kunt u de stad gaan verkennen, en 's avonds wordt er in een uitstekend restaurant uw diner geserveerd.club 2018

 

slauerhofbrug

De bijzondere Slauerhoffbrug in Leeuwarden
is in geopende stand meer dan 40 meter hoog!

 

Zondags varen we door de smalle bruggen in het dorp Warten en komen dan in het Nationaal park 'Alde Feanen'. Na een korte stop voor de lunch in Earnewâld bereiken we in de namiddag Akkrum weer.

Prijzen 2019

 

De Hoop Stella Frisia

inclusief catering

€ 214,- € 207,-
Prijs bij een groepsgrootte van 14 personen of meer

Inklusief: welkomstdrankje, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, 1x diner in een restaurant, haven- en bruggeld, motoruren en diesel.

Exklusief:
Eindschoonmaak € 110,-
STO garantiefonds € 15,- per boeking
Toeristenbelasting: € 1,- per persoon per overnachting

Bij de „Opties“ vindt u de extra's die bij dit arrangement bijgeboekt kunnen worden.

Bovenstaande prijzen gelden voor groepen vanaf 14 personen. U kunt natuurlijk ook met minder personen boeken, maar u betaald dan voor minimaal 14. Bij alle tochten heeft u de beschikking over alle hutten; er komen geen andere gasten bij aan boord.
Rekenvoorbeeld: u wilt dit arrangement boeken met 10 personen op de Stella Frisia. U betaalt voor 14 = € 2898,-. Dit is 289,80 per persoon. Daarvoor heeft u het gehele schip = 10 hutten = 1 persoon per hut.

Algemene Informatie over dit weekendarrangement:

Inschepen: vrijdagavond vanaf 19.00 uur in Akkrum. Parkeren kunt u direct naast het schip. De schipper heet u welkom met een welkomstdrankje en hij vertelt u enige dingen over het schip. Het schip blijft 's avonds in Akkrum liggen.
Terugkomst in Akkrum: zondagmiddag ca. 16.00 uur. Indien gewenst kan ook vroeger aangemeerd worden.

Vijdagsavonds is de keuken aan boord gesloten. Wij geven u graag enige suggesties voor restaurants in Akkrum, waar u eventueel uit eten kunt gaan. Bij de 'opties' vindt u de extra's, die u bij dit arrangement bij kunt boeken. U kunt natuurlijk ook zelf wat meenemen voor de vrijdagavond.

Opties:

Beddengoed kunt u zelf meenemen of van te voren bestellen voor € 15,- per persoon. Kussens en dekens zijn aan boord aanwezig.
Tapinstallatie gebruiken: U kunt uw eigen favoriete drankjes mee nemen. Indien u gebruik wilt maken van de tapinstallatie aan boord is dit ook mogelijk. In dat geval rekenen wij een vergoeding van € 40,- voor gebruik en reiniging hiervan.
Eerder aan boord: indien u eerder aan boord wilt komen, is dit in sommige gevallen mogelijk. Neemt u hiervoor ruim van te voren contact met ons op. Tegen een meerprijs van € 150,- kunt u al om 17 uur aan boord gaan.
Restaurants in Akkrum: Café Kromme Knilles, Hotel-restaurant Goerres, Chinees-Indisch restaurant Lotus, Pizzeria La Copita (bezorgt eventueel aan boord), Eetcafé De Cleef.