Friesland Charter

Weekendje weg Sneek

houtzaagmolen De Rat

Na het ontbijt zetten we koers richting Sneekermeer, waar we bij goede wind de zeilen kunnen hijsen. U kunt kiezen voor een tussenstop in IJlst, waar een 300 jaar oude, nog steeds werkende houtzaagmolen staat. Als we allemaal zijn ingewijd in de geheimen van het molenaarsvak, wordt het tijd de steven te richten naar Sneek. We varen daarbij door het centrum van de stad en langs de beroemde waterpoort. U kunt ook kiezen om wat eerder in Sneek af te meren zodat u de binnenstad van Sneek kunt intdekken.

De buitenlucht maakt hongerig; na een diner in een van de vele restaurants van Sneek (exclusief) kunt u de stad met z’n vele gezellige kroegjes gaan verkennen.

Zondags varen en zeilen we via Grou terug. Eventueel maken we nog een rondje door het nationaal park 'Alde Feanen' bij Earnewâld.

 

houtzaagmolen de Rat

Hier wordt gezaagd!

Stella Frisia in Grou

Prijzen 2022

 

De Hoop Stella Frisia

per persoon
inclusief catering

240 235
Prijs bij een groepsgrootte van 14 personen of meer

Inklusief: welkomstdrankje, 2 overnachtingen, 2x ontbijt, 2x lunch, haven- en bruggeld, motoruren en diesel.

Exklusief:
Eindschoonmaak € 125
STO garantiefonds € 15 per boeking
Toeristenbelasting: € 1,25 per persoon per overnachting

Bij de „Opties“ vindt u de extra's die bij dit arrangement bijgeboekt kunnen worden.

Bovenstaande prijzen gelden voor groepen vanaf 14 personen. U kunt natuurlijk ook met minder personen boeken, maar u betaald dan voor minimaal 14. Bij alle tochten heeft u de beschikking over alle hutten; er komen geen andere gasten bij aan boord.
Rekenvoorbeeld: u wilt dit arrangement boeken met 10 personen op de Stella Frisia. U betaalt voor 14 = € 3290. Dit is 329 per persoon. Daarvoor heeft u het gehele schip = 10 hutten = 1 persoon per hut.

Algemene Informatie over dit weekendarrangement:

Inschepen: vrijdagavond vanaf 19.00 uur in Akkrum. Parkeren kunt u direct naast het schip. De schipper heet u welkom met een welkomstdrankje en hij vertelt u enige dingen over het schip. Het schip blijft 's avonds in Akkrum liggen.
Terugkomst in Akkrum: zondagmiddag ca. 16.00 uur. Indien gewenst kan ook vroeger aangemeerd worden.

's Avonds is de keuken aan boord gesloten. Wij geven u graag enige suggesties voor restaurants in de havens, waar u eventueel uit eten kunt gaan. Bij de 'opties' vindt u de extra's, die u bij dit arrangement bij kunt boeken.

Opties:

Beddengoed kunt u zelf meenemen of van te voren bestellen voor € 15 per persoon. Kussens en dekens zijn aan boord aanwezig.
Tapinstallatie gebruiken: U kunt uw eigen favoriete drankjes mee nemen. Indien u gebruik wilt maken van de tapinstallatie aan boord is dit ook mogelijk. In dat geval rekenen wij een vergoeding van € 40 voor gebruik en reiniging hiervan.
Eerder aan boord: indien u eerder aan boord wilt komen, is dit in sommige gevallen mogelijk. Neemt u hiervoor ruim van te voren contact met ons op. Tegen een meerprijs van € 150,- kunt u al om 17 uur aan boord gaan.
Restaurants in Akkrum: Café Kromme Knilles, Hotel-restaurant Goerres, Chinees-Indisch restaurant Lotus, Pizzeria La Copita (bezorgt eventueel aan boord), Eetcafé De Cleef.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).